Om oss

Basserud Gård har vært i familiens eie siden 1930-tallet og er nå i 4. generasjons drift. Driften vi nå har på gården er bodutleie og kjøttforedling.

Basserud Gård

Driften av gården slik den er i dag, ble smått startet i 1997 med utleie av minilager/boder. Ideen ble plukket opp under en ferietur til Canada av forrige generasjonsdriver av gården. Vi startet med å bygge ut en liten bod i det gamle grisehuset. Etterspørselen for slike lager var stort og vi måtte raskt utvide med flere boder, frem til det antall boder vi har i dag. Øvrig drift på gården er jordbruk, skogbruk, og kjøttforedling. 

Kjøttforedlingen startet som en hobby for tidligere driver av gården, men har ekspandert veldig de siste årene. Vi har derfor bygget et eget kjøttforedlingsanlegg som er registrert hos Mattilsynet. Vi tar i mot feltkontrollert viltkjøtt, samt tamdyr av storfe som er stemplet/godkjent av Mattilsynet. 

1 2 3 4 5 6
Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle cookies